21 May 2009

Mums, alligator jerky!

Halloj! Idag ska jag och shoppa på stadens köpcentrum, kupolen! Jag måste hitta några snygga plagg till sommaren!

Den här super snygga klänningen skulle jag vilja ha i sommar! Den kommer ifrån den ursöta butiken Mint & Vintage!Igår käkade jag alligator jerky till mellis, hihi.
Det var jätte gott. Vi köpte det i Usa och tog med oss det hem, Anton har haft med sig sånt till skolan och bjudit kompisarna :)
Undrar hur folk skulle reagera om det fanns sånt här vid kassan på ica, hihi.
Ha det bra!
Kraaaam Bralliz
ps. glöm inte att vara med i min utlottning !

4 comments:

idapida :D said...

hejhej,jag heter ida och har en liten blogg där jag skriver om mitt liv,kläder och mitt rum och om fotning och så,skulle vara kul om du ville kolla min blogg, eftersom jag har så få läsare och inspireras jättemycket av din blogg! den är så rolig,och du kan gärna få ge mej tips om hur man får mer läsare och gör bloggen roligare :) själv är jag 12 snart 13 :) kramkram :)

Det vita dårhuset said...

Du kommer bli såååååååååå snygg i dn där blåsan tjejen =O)!!

ha det gott! Kramar Erika

Emilie said...

Hej Alice!

Vilken fin klänning! Förstår att du vill ha den :)

Hmm... alligator jerky från Usa kanske man skulle testa... ;) Själv har jag tuggat på torkat SJÖGRÄS från Thailand! USCH säger jag bara! Det var en tjej i min dansgrupp som lurade mig, och smaken försvann inte heller...

Ha det bra! Kraaaaaaaam Emilie

Loppisliv said...

Helloj där goa Alice! Tack för din rara kommentar, vad glad jag blev. fick för mig att jag kommenterat tillbaka men jag har nog bara tänkt och glömt, ja ja ibland är man lite glömsk i min ålder...hihi Jättesöt röd klänning! Måste säga att jag tog receptet på dina amerikanska pancakes, det ska jag testa idag om en liten stund, de såg så himla goda ut. Ha en fin helg. Kram Paula